Appelsiinin kukkaisvesi

100% appelsiinin kukkaisvesi Ilman säilöntäaineita, lisättyjä tuoksuja tms.lisäaineita. Todellista virkistävää kosteutta.
Appelsiininkukkien terälehdistä paineistamalla höyrytislattua puhdasta nerolivettä. UV valolla puhdistettua säilyvyyden varmistamiseksi. Kukkaisvesien säilyvyys 1-3 vuotta.

Suihkuta aamuin ja illoin puhtaalle iholle kosteuttamaan ihoa. Saunan tai kylvyn jälkeen useita kertoja suihkuttamalla korvaat jopa kosteuttavan ja virkistävän ihonhoitonaamion. Meikin päälle hiukan kauempaa suihkuttamalla kiinnität meikin kauniisti ihoon sulautuvaksi, kuten morsius-tai iltameikeissä. Voit suihkuttaa myös hiuksille tai koko vartalolle lisäkosteuden ja virkistyksen saavuttamiseksi.
Appelsiinivesi on hydrolantti. Se imeytyy ihoon ja kosteuttaa tehokkaasti -toisin kuin tavallinen vesi. Tavallinen vesi voi tuntua hetken iholla kosteuttavalta, mutta tosiasiassa se usein jopa kuivattaa ihoa. Jos haluat aamuisin herättää ihosi kylmällä vedellä, voit edelleen tehdä niin, mutta suihkuta sen jälkeen ihollesi jotain kosteuttavaa kukkaisvettä!

Appelsiininkukkaisvesi on myös superkosteuttaja, hydrolantti,  joka myös kiinteyttää ihoa. Nerolivedessä on luontaisesti runsaasti C-vitamiinia, joka edistää ihossa kollageenin muodostusta, eli edesauttaa ihon kiinteytymistä. 

Appelsiini kukkaisveden luonnollinen tuoksu on myös ihana, naisellinen, puhdas tuoksu.

Pakkaus 150ml kullanvärin PET muovipullo, mikrosumutin korkilla.
Hinta 23€

Lisää;  

Appelsiinikukkavesi, kesän tuoksu

Orange Blossom -kukkavesi on raikas ja runsas hajuvettä muistuttava tuoksu, jolla on ihon verenkiertoa tehostavia ominaisuuksia, jotka auttavat ihon luonnollista nuorentumista ja hehkua.

Appelsiininkukkaöljy on pehmeää ja hellävaraista, ja se tunnetaan yleisimmin nimellä Neroli.

Orange Blossomia voidaan käyttää tehoaineena puhdistamaan ihosi epäpuhtauksista ja vähentämään punoitusta, levitettynä suoraan kasvosumutteeksi, jotta iho pysyy kosteutettuna koko päivän.

Appelsiininkukkavesi auttaa lisäämään mielen selkeyttä edistämällä rentoutumista – täydellinen päiviin, jolloin stressitasot ovat korkealla!

$23,00