Manukan kukkaisvesi

Manukan tuoksu on rauhoittava, makealla, hunajaisella, hieman mausteisella tuoksulla. Manukaa voidaan käyttää samalla tavalla kuin teepuuta, mutta sitä pidetään miedompana ihokäytössä.

 Manuka-kukkavesi – joka tunnetaan myös nimellä Uuden-Seelannin manukakukkahydrosoli – on luonnollinen tisle Uuden-Seelannin kotoperäisestä manukapuusta, Leptospermum scopariumista.

Tätä puuta pidetään yhtenä luonnon voimakkaimmista kasveista ainutlaatuisen kemiallisen koostumuksensa ansiosta. 

Manuka -kukkavesi sisältää kaikki hyödylliset yhdisteet, joita löytyy itse kasvista, mukaan lukien antioksidantit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Manuka-kukkavesi tarjoaa lukuisia etuja ihon terveydelle. Sen luonnolliset antioksidantit auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja ryppyjä ihollamme. Lisäksi se auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden, vähentämään aknen puhkeamiseen liittyvää tulehdusta sekä rauhoittamaan auringonpolttamien tai herkkyysongelmien aiheuttamaa punoitusta. Se auttaa myös tasapainottamaan ihon sävyä ja parantamaan yleistä ihonväriä sen antiseptisten ominaisuuksien ansiosta, jotka voivat auttaa torjumaan epäpuhtauksia tai muita ihosairauksia aiheuttavia bakteereja. Lopuksi, korkean A- ja E-vitamiinipitoisuutensa ansiosta se auttaa ravitsemaan ihoasi sisältäpäin ja kosteuttamaan ihon syvimpiä kerroksia + antamaan pehmeämmän ja säteilevämmän ilmeen!

Käytä kukkaisvettä aamuin ja illoin kasvojen pesun jälkeen. Voit käyttää manukan kukkaisvettä kuten kasvovettä yleensä..sumuttaa vanulapulle ja pyyhkiä kasvot. Sen lisäksi on suositeltavaa sumuttaa kukkaisvettä suoraan kasvoille ja antaa imeytyä. Voit toistaa sumuttelun niin monta kertaa kuin haluat. Pidempi sumuttelu lisää hoitovaikutuksia ja kosteuttaa tehokkaasti. Kukkaisveden jälkeen voit lisätä iholle Hyaluronihappoa sisältävää seerumia ja lopuksi vielä kosteusvoiteen. Silloin iho kiittää!


$25,00