Ruusuvesi

100% Ruusunkukkaisvesi. 

Ilman säilöntäaineita, lisättyjä tuoksuja tms.lisäaineita. Todellista kaunistavaa kosteutta.
Bulgarian ruusujen terälehdistä paineistamalla höyrytislattua puhdasta ruusuvettä. UV valolla puhdistettua säilyvyyden varmistamiseksi. Kukkaisvesien säilyvyys 1-3 vuotta.

Suihkuta aamuin ja illoin puhtaalle iholle kosteuttamaan ihoa. Saunan tai kylvyn jälkeen useita kertoja suihkuttamalla korvaat jopa kosteuttavan hoitonaamion. Meikin päälle hiukan kauempaa suihkuttamalla kiinnität meikin kauniisti ihoon sulautuvaksi, kuten morsiusmeikeissä. Voit suihkuttaa myös hiuksille tai koko vartalolle lisäkosteuden saavuttamiseksi.

Ruusuvesi on hydrolantti. Se imeytyy ihoon ja kosteuttaa tehokkaasti -toisin kuin tavallinen vesi. Tavallinen vesi voi tuntua hetken kosteuttavalta, mutta tosiasiassa se usein kuivattaa ihoa. Jos haluat aamuisin herättää ihosi kylmällä vedellä, voit edelleen tehdä niin, mutta suihkuta sen jälkeen ihollesi jotain kosteuttavaa kukkaisvettä! 

Ruusuvesi on superkosteuttaja, joka myös kevyesti kiinteyttää ihoa ja on hiukan puhdistavakin, jopa ihohuokosia hiukan supistava.

Ruusun kukkaisvesi on ollut naisille luotettu kaunistaja jo vuosisatojen ajan. Ruusuveden luonnollinen tuoksu on myös ihana, naisellinen, puhdas ruusuntuoksu.

Pakkaus 150ml huurrettu lasipullo, mikrosumutin korkilla.
Hinta 25€ 

 

$25,00