Ruusuvesi

100% Ruusunkukkaisvesi. 

Ilman säilöntäaineita, lisättyjä tuoksuja tms.lisäaineita. Todellista kaunistavaa kosteutta.
Bulgarian ruusujen terälehdistä paineistamalla höyrytislattua puhdasta ruusuvettä. UV valolla puhdistettua säilyvyyden varmistamiseksi. 

Suihkuta aamuin ja illoin puhtaalle iholle kosteuttamaan ihoa. Saunan tai kylvyn jälkeen useita kertoja suihkuttamalla korvaat jopa kosteuttavan hoitonaamion. Meikin päälle hiukan kauempaa suihkuttamalla kiinnität meikin kauniisti ihoon sulautuvaksi, kuten morsiusmeikeissä. Voit suihkuttaa myös hiuksille tai koko vartalolle lisäkosteuden saavuttamiseksi.

Ruusuvesi on hydrolantti. Se imeytyy ihoon ja kosteuttaa tehokkaasti -toisin kuin tavallinen vesi. Tavallinen vesi voi tuntua hetken kosteuttavalta, mutta tosiasiassa se usein kuivattaa ihoa. Jos haluat aamuisin herättää ihosi kylmällä vedellä, voit edelleen tehdä niin, mutta suihkuta sen jälkeen ihollesi jotain kosteuttavaa kukkaisvettä! 

Ruusuvesi on superkosteuttaja, joka myös kevyesti kiinteyttää ihoa ja on hiukan puhdistavakin, jopa ihohuokosia hiukan supistava.

Ruusun kukkaisvesi on ollut naisille luotettu kaunistaja jo vuosisatojen ajan. Ruusuveden luonnollinen tuoksu on myös ihana, naisellinen, puhdas ruusuntuoksu.

Pakkaus 150ml huurrettu lasipullo, mikrosumutin korkilla.
Hinta 25€ 

Käytä kukkaisvettä aamuin ja illoin kasvojen pesun jälkeen. Voit käyttää kukkaisvettä kuten kasvovettäkin. .sumuttaa vanulapulle ja pyyhkiä kasvot. Sen lisäksi on erittäin suositeltavaa sumuttaa ruusun kukkaisvettä suoraan kasvoille ja antaa kunnolla imeytyä. Voit toistaa sumuttelun niin monta kertaa kuin haluat. Pidempi sumuttelu lisää hoitovaikutuksia ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kukkaisveden jälkeen voit lisätä iholle Hyaluronihappoa sisältävää seerumia ja lopuksi vielä kosteusvoiteen. Silloin iho kiittää!

$25,00