Timanttivoide

Timanttivoide
Meripihka-Collagene 24h hoitovoide.
 
Kevyesti meripihkalta tuoksuva samettinen päivävoide sisältää runsaasti merikollageenia ja nesteytettyä meripihkaa. Voide tuntuu virkistävältä heti aamulla tai raskaan työpäivän jälkeen. Kollageeni kiinteyttää ihoa ja meripihka on voimakas antioksidantti. Nuorentava voide tuntuu ylelliseltä ja virkistävältä. Kaunis timanttirasia on ihana saada vaikka lahjaksi!

Koko: 50 ml

Ylellinen hyvin imeytyvä hoitovoide kauniissa timanttirasiassa.
Rasiasta saat kauniin korurasian poistamalla käytön jälkeen valkoisen sisäosan.. tai voit myöhemmin ostaa täyttöpakkauksia uutta rasiaa 
edullisemmin. Tästä ei voide enää parane!

Meripihkasta saatava kosmetiikka, "moderni nuorten eliksiiri", on eräitä vanhimmista kosmeettisista ihonhoitotuotteista. Amber, joka on pitkään yhdistetty kokonaisvaltaiseen parantamiseen, huokuu yliluonnollista laatua ja sillä on vetovoima, joka on houkutellut ihmiset tähän kiveen. Itse asiassa, eeposssaan "The Odyssey" Homer väittää, että meripihka on "prinssin lahja", joka auttaa lisäämään pitkäikäisyyttä ja nuorekkuutta.

Amber on puolijalokiveä, kellertävänruskea kivi, jota esiintyy luonnollisesti puolikiinteänä massana kivettyneen puuhartsin muodossa. Hierontaterapiassa yleisesti käytetty meripihka on arvostettu parantavista ominaisuuksistaan. Alun perin perinteiset parantajat, jotka harjoittivat kokonaisvaltaisia ​​menetelmiä, käyttivät meripihkaa antimikrobisena aineena auttamaan haavan paranemisessa. Meripihkan uutteet ja öljyt tunkeutuvat ihoon nopeasti ja parantavat verenkiertoa ja vähentävät lihasjännitystä. Hartsin on osoitettu stimuloivan solujen kehitystä ja parantavan niiden yleistä toimintaa. Meripihkan käyttöä öljyissä ja uutteissa kosmetiikassa mainostetaan sen osoittamien nuoruutta säilyttävien ja soluja nuorentavien ominaisuuksien vuoksi.

Meripihkan ikääntymistä estävät ja korjaavat vaikutukset johtuvat usein sen runsaasta meripihkahapon ainesosista. Meripihkahappo on luonnollinen ainesosa kasvi- ja eläinkudoksissa ja sen saatavuus iholle on hyödyllistä monin tavoin. Meripihkahapon suola (sukkinaatti) on aktiivinen aine, joka edistää soluhengitysprosessia ja solujen välistä energiaa. Solujen aineenvaihdunnan lisääntyminen auttaa puhdistamaan kehoa ja palauttamaan homeostaasia edistäen optimaalista toimintaa ja terveyttä. Lisäksi meripihkahappo on voimakas antioksidantti, joka auttaa torjumaan myrkyllisiä vapaita radikaaleja, jotka voivat rasittaa ihoa ja aiheuttaa punoitusta ja ärsytystä. Yhdessä antioksidanttisten ominaisuuksiensa kanssa meripihkahappo on vastuussa myös meripihkan antimikrobisista ominaisuuksista. Yhdessä meripihkan antioksidantti- ja antimikrobiset ominaisuudet auttavat suojaamaan ihoa ympäristö- ja UV-vaurioilta samalla kun rauhoittavat ihoa.

Kollageeni, Julkisista henkilöistä lääkäreihin, jopa naapuriisi, kollageenista on tullut päivittäisen keskustelun aihe. Luonnollisen kollageenirakenteen parantamisesta ja jopa kollageeniruiskeista on tulossa normi nuoremman ulkonäön säilyttämiseksi. FSS Marine Collagen PF koostuu kalaperäisestä liukoisesta kollageenista, joka tarjoaa erinomaiset kosteutusominaisuudet ja kalvonmuodostusetuja.Vaikka kollageenia käytetään laajalti kauneuskirurgiassa, se ei ole vain esteettistä vaan myös toiminnallista. Tämä välttämätön proteiini muodostaa yhden ihmisen rakennejärjestelmän vahvimmista rakennuspalikoista. Kollageeni on kehon runsain proteiini, ja se muodostaa noin 25 % proteiinin kokonaispitoisuudesta. Se vastaa ruston, nivelsiteiden, jänteiden, luun ja hampaiden koostumuksesta, mutta se tarjoaa myös vetolujuutta monille kehon kudoksille ja on vastuussa ihon lujuudesta ja elastisuudesta. Kollageenia tuottavat fibroblastit, jotka ovat ihon dermaalisessa kerroksessa olevia erityisiä soluja. Fibroblastit vastaavat kollageenin, elastiinin ja fibronektiinin tuotannosta, jotka toimivat rakenteellisena tukipalkina ihossa. Fibroblastit syntetisoivat kollageenia solussa ja vapauttavat sitä eksosytoosin, molekyylien vapautumisen kautta solukalvon läpi. Kun kollageenimolekyylit ovat solun ulkopuolella, ne kokoontuvat itsestään luoden ihossa olevan vahvan rakenteen. EDUT Kollageenisynteesi on prosessi, joka hidastuu ikääntyessämme. Kun kollageenin tuotanto hiipuu ja sen tukikyky heikkenee, iho löystyy ja roikkuu aiheuttaen ryppyjä. Palauttamalla osan ihon kollageenipitoisuudesta ryppyjen esiintyminen vähenee ja ihosta tulee tasaisempi, kireämpi ulkonäkö ja tuntu. FSS Marine Collagen PF: ää voidaan käyttää palauttamaan nuorekas ulkonäkö kosteuttamalla ihoa ja auttamalla lisäämään sen luonnollista kollageenin tuotantoa.Sen lisäksi, että merikollageeni palauttaa ihon ja päänahan kosteutta, se hyödyntää viime vuosikymmenen kiistatta syvällisintä kosmetiikan trendiä. Erityisesti kalasta peräisin oleva kollageeni on ollut voimakkaasti tutkittu ja dokumentoitu materiaali kollageenisynteesin lisäämiseksi sen lisäksi, että sillä on muita perinteisten paikallisten kollageenihoitojen etuja, kuten intensiivinen kosteutus sekä iholle että hiuksille.

$72,00